I’m back….. 🙂
I alla fall för ett litet tag. Det har hänt lite granna sedan jag skrev sist men om ni inte hängt med så lär ni märka det.

Är i alla fall i Puerto Rico. 🙂

Pelle på tåget ner. Lycklig över att det inte var några förseningar. (fattar inte vad han fått det ifrån…..) 🙂

Flög från Köpenhamn i torsdags kväll via New York. Åkte med Norweigans nya Dreamliner- vilket plan!! De 9 timmarna gick oerhört fort och var faktiskt under omständigheterna bekväma.

Bytet i New York var väl lite riskabelt kanske… Tre timmar hade vi men vi skulle ju genom passkontroll, hämta ut bagage, byta terminal (JFK är sketastor!), checka in igen, genom security och förhoppningsvis hinna…… När vi klev av planet från Köpenhamn och fick se kön till passkontrollen insåg jag att det var kört… 🙁 Den var över 100 meter lång och det tog OÄNDLIGT lång tid för de typ 4 (!) tjänstemän som satt där och var förbaskat noga med att kolla om passet var likt personen och ta fingeravtryck och kolla adressen dit man skulle i USA.

Som tur är hittade vi en kortare kö för “connecting flights”. Puh!!! Men även den tog lång tid och våra 180 minuter tickade snabbt…. Men när vi väl var igenom kontrollen så funkade allt. Bagaget låg på bandet och väntade, kontrollen att vi inte tog in några växter eller djur gick fort. Vi hittade snabbt till AirTrain som i rasande fart tog oss till terminal 5. Ingen kö till incheckningen och vi hann till och med en burgare (fast nu var vi så trötta att vi inte märkte att jag åt Pelles och han åt min) innan vi satte oss vid gaten med en timma tillgodo!

På flighten till Puerto Rico sov vi mest. Väl nere och på hotellet blev det oxå lite sömn innan dag 1 på semestern grydde.