Frukosten på hotellet är minst sagt “energirik”…. Vi snackar pannkakor med lönnsirap, non-fat youghurt som är så söt att tungan krullar sig, vitt bröd med eller utan stekta i smör, pålägg är lika med marmelad eller möjligtvis cream cheese, pastellfärgade flingor, juicer som jag inte tror innehåller ett uns frukt och sist men inte minst diverse bakverk. Okej, det finns banan, clementin, äpple, omelett och redan smaksatt gröt oxå, men vem tusan väljer det? 🙂

igår hade vi en fantastisk dag. När jag drog bort gardinerna visade termometern 30 grader och jag studsade runt på hotellrummet av glädje. Efter frukost skulle vi bara ut och gå lite. Jag smorde pliktskyldigast in mig liiiiiiite med solskydd.


Sedan var det platt fall vid havet ett par timmar. Jösses vad skönt! Ni vet när det fläktar lite och du känner vinden men den är lika varm som du… Mmmmmmmmmm…… Vid just denna stranden var det galet höga vågor. Utan surfbräda gick du inte mer än 15 meter ut och suget när vattnet gick ut igen var nästan otäckt. Men SÅ ljuvligt varmt vatten!!

Lunch fick det bli på Ben&Jerrys. 🙂 Fast för att kompensera lite för frukosten blev det en mycket god kycklingsallad med fetaost, tranbär och valnötter. Och en fantastisk mangosmoothie! Pelle var sugen på öl och blev sådär nöjd när de bara hade nyttigheter. Han valde till slut en Izze – typ svartvinbärssaft med kolsyra. Ekologisk å allt…. Pelle ändå sådär imponerad…. 🙂

På kvällen kom resan ifatt oss. Vi somnade som små barn halv åtta.

Idag blev jag inte lika glad när jag såg vädret. Hällregn! 🙁

Så idag har vi upptäckt Old San Juan (gamla stan). Och det har verkligen öst ner hela dagen! Men vi har haft mysigt ändå. Efter nödvändigt inköp av fashionabla gula regnponchos har vi ändå blivit blöta, gått in i en affär och torkat, gått ut och blivit blöta igen osv. Men i ca 28 grader har vi i alla fall inte frusit….

Har ett gäng bilder men kan inte lägga upp dem än. Varför? Jo för att de är i min undervattenskamera som vi var tvungna att använda! Fattar ni nu vad vi snackar för regn?

Har lite dåligt wi-fi på hotellet så bilderna får komma när tekniken vill.

Nu är det nog dags för kvällsmat.

Kram!