I söndags blev det chill i Tolarp. Låg mest på gräset och kollade när Per målade. Sämre kan man ha det…. 🙂 Grillad entrecote med hemgjort örtsmör på kvällen var mumsigt värre.

Igår kom lilla H och miniA (undra vad jag har kallat henne innan….) på besök. Vi tänkte att miniA skulle få en fin intro till Halmstads sommarnöjen ala barn. Så vi började på handikapp-badet i Tylösand. Först var hon rätt nöjd med att gräva lite i sanden…..

Men sedan gick vi ut med henne i vattnet (som för övrigt var isande kallt) på handikapprampen. Kylan brydde henne inte ett dugg (och mina och lilla H.s fötter domnade sakta bort….). Tror du hon ville sitta i sanden sedan? Icke….

Så här nöjd var hon när vi gick mot vattnet igen… Sötaste lilla!!

Efter ett par timmar funderade jag ut hur vi skulle kunna hålla henne nöjd men ändå slippa stå i isvak…. Brottet, så klart!

Liiiiite varmare vatten och här slapp jag och lilla H vara i vattnet om vi inte ville. Smidigt!

Vi hade en supermysig dag i solen och jag tror miniA fick en bra bild av sommarstaden. Det kommer bara säga SWISCH så vill hon låna min lägenhet med sina kompisar, ligga och sola vid klockan i Tylösand och hänga i stan och dricka drinkar…. 🙂

Pratade lite med AS igår också. Nu ser vi inte farligt fram emot vår Kretaresa!! Det är ljuvligt här hemma men SÅ skönt det ska bli att turista lite också!

Idag har jag rosat golfbanan med min närvaro… Ja, inte var det med mina slag i alla fall. 🙂 Hur illa det än går så är det sjukt kul nu. Och vilket väder!! Det var lite mulet imorse så istället för solkräm blev det hudkräm….. Moget! 🙂 Speciellt när solen gassade de sista två timmarna. Mmmmmmmm!!!!

Fick en present av Spinning…. En jättefin skylt/tavla… Ska bara hämta den i bilen så kommer den här…..

Fattar ni va!? Så himla rätt!! 🙂

Ikväll har jag även skrivit alla inbjudningar till min 40-årsfest. En del har jag lämnat redan och andra läggs på lådan i veckan. Skönt att ha det gjort!

Nu sitter jag mest och väntar på om PH och Ivan kikar hit ikväll. PH var super-på, medan Ivan mer tveksam…. Det är en galet fin kväll så några somriga drinkar på Trottobar hade ju suttit fint. 🙂 Annars får det bli en bok på altanen. Har idag införskaffat ett bord som passar alldeles utmärkt för ett glas rosé.

Hoppas ni också har en superskön tisdagskväll.

Stora varma (lite solbrända) kramar