Puh! Vilken vecka och vilken helg! Veckan var sådär om jag ska vara helt ärlig. Av massor av anledningar gick det emot mig. Bland annat krockade jag med ett rådjur i onsdags morse. Jag har ju förstått att när man lägger så många mil på vägen så kommer det att hända, men jag tycker så himla synd om djuren ju!! Som tur var stannade en trevlig man som var jägare. Och som ännu mer tur var så hade det lilla rådjuret dött omedelbart. Men usch och fy vad jag inte mådde ok efter det!

Helgen började redan i torsdags kväll när PH och Ivan hade varit med sina döttrar på Gekås. Tiny körde och sportbaren fick sig besök av herrarna. Det märktes när de ringde på vägen hem. Jag var supertrött och hade helst gått och lagt mig klockan åtta men serdu det gick inte för sig. De dök upp här och jag fick god hjälp med minst en flaska rosébubbel. Vid ett fick jag i alla fall gå och lägga mig.

Vi fortsatte ”bubbla” hemma hos PH på midsommarafton. Frukost med rosébubbel och jordgubbar borgar för en bra dag. J Lagom till att vi skulle cykla till Happy så öppnade sig himlen. Då är man rätt nöjd över sina golfregnkläder. Dagen innehöll allt som en midsommarafton ska ha: brännboll, fotboll, sill och nubbe, dans runt midsommarstången, grillning, drinkar, mygg och en massa skratt. När vi cyklade hem var det ca 2 km för mig men PH.s väg var minst en mil…. Jag har film på ”eländet”…. J Jag var rätt nöjd när jag hade dumpat av honom hemma hos sig och fick åka hem till min säng.

Midsommardagen bjöd inte på något vidare väder i Wiseland, så när vi väl hade dividerat färdigt (och jag hade insett att jag inte skulle ge mig ut och springa denna dagen heller…..) så drog vi till Öland. PH.s syster har stuga där. Men där fanns en hel skock andra människor som slagit upp tält i trädgården eller planerade att sova på golven eller i bilen. Vädret var fantastiskt och det blev verkligen en riktigt lyckad kväll. Framåt natten åkte vi alla in till Köpingsvik. Mycket trevligt!

Inte lika trevligt var det att sova på min ”madrass”. Biltema hade slut på luftmadrasser så jag fick nöja mig med en sådan där tunn sak som blir ca 5 cm…… Sådär bekväm. Men det funkade. Frös som en hund när jag gick och lade mig i mysbyxor, t-shirt, luvtröja och sockar. Och vaknade vid fem badande i svett. Det värsta är ändå flugorna på sommaren. Under täcket är det 800 grader men sticker man ut så mycket som en stortå så hittar flugjäklarna den och börjar spatsera omkring så det kittlas. L

Kände mig ändå rätt fräsch om man jämför med många andra som kravlade ur bilar och tält. J Dagen har tillbringats på altanen i solen. Lovley! Tänkte givetvis inte på att smörja in mig så jag ser ut som ett stoppljus. Hoppas att det har lagt sig till imorgon.

Nu har vi fyra dagar att ta igen lite sömn och ladda för nästa helg. Då är det Tylörocken i Halmstad. Vi är 10 pers som ska se till att ha kul. Men som sagt: först sover vi lite……

Stor midsommarkram!