Sådär ja! då var det söndagskväll igen. Men imorgon är vi lediga! Hurra!!!

Inför en helg är man ju alltid glad för att få vara ledig, men själva problemet med att vara singel är att jag har för få singelkompisar. Det är helt enkelt för få som har lust att hitta på något. Därför hade jag lite panik över fyra dagars ledighet utan planer (ja, jag vet – det låter helt overkligt. )

Jag avslutade fredagseftermiddagen med en kandidatpresentation i Wiseland kl. 15 och skulle egentligen bara hem till min lägenhet på kvällen. Då ringde T och frågade om jag inte kunde komma dit. Varför inte lixom? Jag tog vägen om Maxi i Älmhult och köpte trosor, tandborste, en t-shirt och linsvätska. Vi gjorde absolut inget vettigt, men låg i soffan och slöade och tittade på lets dance – inga märkvärdiga saker, som sagt, men de är ändå trevligare att göra i sällskap. Ett par av sällskapen där är ju fyrbenta…. Här är min favvis!

Mmm… han tycker om mig med! 🙂

I lördags gjorde vi Karlshamn ett par timmar och sedan bar det av till grille hemma hos PH. Han hade laddat ner en app – Sanning eller konsekvens och det kom vi till att spela halva kvällen. Man kunde till exempel få Konsekvensen “låt sällskapet mumifiera dig i toapapper”……

Det var ju kul nog, men sällskapet bröt fullständigt samman när ett av barnen som var hemma med allvarlig röst sa: Nu tänder vi eld på honom! :)))))

Jag drog mig hemåt vid ett efter en synnerligen trevlig kväll! Vid tre var jag hemma och var verkligen ill-trött. Kom in i min lägenhet och det var ju varmt och skönt…. och luktade APA!!! Hmmm…. man kanske inte ska åka iväg i två dygn när man har gjort lax och slängt laxskinn osv i sopspannen…. Iouuuu!!!!! Ut med skiten i soptunnan och sedan kunde jag somna gott!

Imorse ringde mamma och väckte mig kl. 12! Sedan var det full fart. Betala räkningar, deklarera, göra rent sopspannen (iouuuuu igen!) duscha, handla. Halv fyra kom Per och vi åkte och hämtade min bäddsoffa som jag köpt på blocket. Den var typ sketa-tung så vi fick ringa efter Beach som hjälpte till att asa in den. 🙂 Så nu har jag ännu fler sängplatser! Brukar behövas när solen börjar titta fram. 🙂

Den här var väl helt ok? Faktiskt rätt tjock madrass när man väl bäddar ut den…

Vi käkade Pers favoriträtt och tittade på en film innan han gäspande (och lite klagande över en öm rygg…. ooooppssss! ) drog sig hemåt för en stund sedan.

Imorgon har jag inga direkta planer. Kanske ta och kela lite med katterna. Borde ge mig ut och springa en sväng…. Kanske ta ett pass på driving-rangen? Jobba lite? Byta pappas bok som han fick på födelsedagen? Köpa en brandsläckare ska jag i alla fall. Jag var på brandskyddsutbildning i fredags fm och hjääääälp vad respekt jag fick för den där förbaskade elden. Dessutom ska jag byta ut alla mina ljuslyktor och krafs på toaletten mot växter istället. Mamma: läser du detta….. Inga ljuslyktor på toaletten! De kan explodera.

Ja, det verkar som jag fyller morgondagen oxå ända tills det är kalas på kvällen! Ska bli supertrevligt!

Valborgskram på er!