Man tycker ibland att man har en och annan hjärncell, men klara av att fixa sig ett bankID, där vill inte huvudet vara med… Ibland känner man sig riktigt korkad!! Får ringa “snälla tanten på banken” så fixar hon…

Helgen försvann i ett schwung. Lördagen innebar löparrunda med TT i ett lätt duggregn. Ljuvligt! Allvarligt. Det var faktiskt det. Man ser hur mer och mer mark kommer fram och snön försvinner för varje drippdropp som trillar.smiley

Jag hade gott om tid och tänkte skaffa mig en ny ringsignal till min älskade Iphone eftersom jag och Per har samma…. James Browns I feel good tänkte jag ta – då blir man nog på gott humör varje gång det ringer, eller? Men eftersom jag aldrig hade flyttat musik från datorn till telefonen innan blev det ett litet projekt… Ladda ner Itunes, koppla in telefonen, klura ut hur man gör, frågade Per om jag KAN göra fel – nejdå sa han och gick ut i bastun. Allt gick helt ok tills det kom upp en liten ruta som i stort sett sa att “något har gått riktigt åt h-vete och du måste nollställa din telefon till fabriksinställningarna”….. Där ungefär gick min puls upp i topp och jag började nästan att gråta. Vet ni hur mycket grejer jag har i min telefon?? (Och nej, börja inte ens läxa upp mig med att jag borde göra en backup då och då. Försök inte ens!!smiley) Svettandes gjorde jag som guiden på datorn sa och någon timma efteråt hade jag

1. Gråtfärdig nollställt min telefon smiley

2. synkat tillbaka alla kontakter från Outlook, det är bara det att på denna datorn använder Per Outlook och jag Outlook Express… Hur f-n skulle jag veta det? När jag då synkade tillbaka mina kontakter fick jag med Pers ca 250 st oxå!!! smiley

3. Ringt lillebror i fjällen och smått hysterisk smileyfått hjälp med alla inställningar för att jag ska kunna få och skicka mail med telefonen. Love ya!!

4. Slängt på mig kläder och lite smink… Humöret var sådär…..

Men det blev bättre för på kvällen var jag hos fam N. Fru N fyller år och det skulle firas så klart! Med god mat och god dryck och en helsickes massa vitlökschips som kändes i munnen minst 24 timmar efteråt….. smiley Men trevligt hade vi. På vägen hem tog jag upp en lagom berusad äkta man… De hade varit på golfliga-uppstart…. jo jo….

Söndagen innebar krattning i trädgården…. ja, först och främst sova länge och äta frukost i sängen… söndagar har en tendens att bara försvinna. Lite handling, lite tvätt, lite städning (eller röjning) och sedan är det nattadax igen….

Idag var det tillbaka till gruvan igen…. Helt ok dag med mycket telefon och bara två intervjuer. Hann till och med hem för en löparrunda på 7 km. Blev lite besviken dock när jag pluggade in pulsklockan i datorn och jag hade sprungit saktare än sist…. Konstigt. Kändes inte alls så….

Nu ska jag förbereda inför morgondagen. Sov gott!