Igår var vi ute på kundevent. Vi var fyra från vårt företag och sex personer från kundföretag = två lag med fem i varje… Eftersom jag hade bokat det här så visste jag ju att det var snack om bilkörning i bilar som var minst sagt ovanliga…Och jag hade en svag aning om att jag kanske inte direkt skulle dominera.smiley.. Men att det skulle gå så KÄPPRÄTT åt skogen..smiley..??!! Det hade jag inte i min vildaste fantasi tänkt mig…

Att köra en röd liten bil mellan konor låter ju inte så märkvärdigt. Men när bil-jä-ln svänger åt höger när du rattar åt vänster osv så kantrar hjärnan litesmiley. Kommunikationen mellan mina hjärnhalvor eller vad det nu var gick lixom inte ända fram… typ inte alls… Jag kom solklart sist smileyoch inte nog med att mina kära lagkamrater skrattade så att de fick kramp – de filmade eländet!! Jag har erbjudit MYCKET pengar för den filmen idag, men fått nobben…

Två andra aktiviteter skulle också genomlidas… En gick sådär och när det var dags för den sista så var jag as-nervös…. Men då hade väl hjärnhalvorna bråkat färdigt eller nåt, för då utklassade jag de andra!! smileySå jag avslutade inte alltför nesligt…

Under tiden vi åt efteråt var det högt i tak och massor av glada skratt. (Inte bara åt mig…) En mycket bra aktivitet med ett helt gäng trevliga kunder!!