Idag har jag susat fram och tillbaka till J-köping. Inte hunnit lyssna en sekund på min “bra-iga” skiva. Telefonen har gått varm hela tiden. Mycket att göra = rolig dag!

Vi kollade till den där auktionen jag skrev om men just idag var det inget för oss. Jo förresten. En superfin tresits-soffa med divan i mörkt brunt buffelskinn. Men den är för liten att ersätta vår nuvarande soffa med och det fanns inga fåtöljer till…. Synd! En och annan kandelaber och en maka till min nyinköpta tavla fanns… Men, näe… vi åkte hem igen.

Har tillfredsställt köp-tarmen lite idag med… Yes! Ett par skor…. Kunde inte låta bli de fina svarta högklackade 36-orna i svart skinn för halva priset….. Lagom höga lixom. De kan man nästan springa maraton i… smiley På tal om att springa har jag inte varit ute sedan i söndags och hinner inte imorgon eftersom det är kundevent på gång då. På fredag kanske?

Nu har det tagit rejält på snön och i trädgården tittar det upp små snödroppar. Undra om det blir något av alla de lökar jag proppade ner i höstas? Krokusar, snödroppar, tulpaner och gud vet vad jag “tröckte” ner… Ska bli spännande att se!