En sån här känns det som om jag har varit utsatt för i två dagar nu… Ska väl inte gå in för mycket i detalj antar jag, men jag hade förväntat mig att få en uppåtkick och det blev inte så… Ska ta och smälta detta och se vad jag tycker om ett tag.

Som tur är händer det roliga saker på andra fronter. Var hemma i S-a i helgen och bodde hos Lillebror och A1 och A2. Vilka fantastiska små människor! Ja, lillebror oxå så klart, men han är inte så liten… Väluppfostrade barn är ju skitkul att umgås med!!

Vi har firat brors födelsedag och träffat kusiner. Mycket på samma helg, men what the heck! Det var en avslappnad och social helg utan massa krav och pekpinnar.

Jag funderar just nu på om jag ska ta influensasprutan eller inte. Per blev jättedålig efter den…. Men å andra sidan smittar jag ju massor av andra om jag skulle få den… Fast är det så nyttigt för kroppen egentligen? Man kanske borde? Åhhhhhh………Jag tycker det är ett jättesvårt beslut…