Lördag… klockan är någon minut över åtta och Per är redan hypernervös över fotbollsmatchen… inte jag… Zlatan är på ett strålande humör och jag är helt säker på att han kommer att briljera!!

I köket står en form med lingonkola och svalnar. Har varit och köpt en digital termometer utan tråd och var tvungen att kolla den gentemot min gamla som ju har funkat perfekt men när jag gör mina praliner blir det chokladigt över allt med den där tråden… Vad passade bättre att kolla det med än ett nytt recept på lingonkola… får se hur den smakar om en stund..

Dessutom har jag bakat två limpor bröd. Jag var lite trött på det vanliga med oliver och soltorkade tomater så jag testade valnötter och russin. Det luktar gott i alla fall.

Nu är matchen igång… än har per inte börjat ropa och skrika, men det är bara en tidsfråga… Jag för min del kan inte ropa och skrika ens om jag ville. Jag har tappat rösten och kraxar värre än en kråka…

Igår hade vi ju lite folk här och jag fick bjuda på min planerade trerätters middag. Det var ruggigt trevligt och maten blev bra och alla var mätta och belåtna när taxin körde hem dem vid ett-tiden. Idag har jag ägnat några timmar åt Idol på datorn. Jag missade ju programmet igår men thank you tv4 play eller vad det heter. Där kan man ju till och med spola förbi all reklam. Gott!!! Lite synd att Katarina fick åka hem… Den där långbenta saken kan ju verkligen sjunga… Vem som skulle åkt istället?? hmm….. Rabih var rätt sopig faktiskt… Även om hjäääätat smälter nrä han härmar Zlatan…. Men för en gångs skull håller jag med Katrin Zytom….Zytomie…. Zytomierska??. ja ni vet hon som brukar säga saker i eftersnacket som får hela Sverige att gå bananas…. Hon sa att det suger när man “skyller” på att man varit sjuk och haft tråkigheter i veckan osv och hon har helt rätt. Samma sak gäller Eddie…. Couldn´t care less om att ni är förkylda osv… Kör bara!!!

I vilket fall som helst tycker jag fortfarande lilla Tove äger!! Tjejen är 16 år och hur söt som helst. Men samtidigt SÅ cool och presterar som värsta världstjärnan på scen ….. Respekt!!

Nu börjar Per grymta där inne…. Innan dessa två halvlekar är slut har både domaren, tränarna och förmodligen Zlatan (för att reta mig) fått sig en skopa. Det är lika säkert som att Doris ligger här hos mig och drömmer om att jaga kaniner….