Har precis kommit hem efter årets kräftskiva. Det var en av våra trevliga grannar som bjöd in oss till deras årliga…. (Grannar = inom 5 km….). Var och en skulle ta med sig mat och dryck så vi var lite taktiska. Eftersom maten som man vanligtvis äter på kräftskivor (typ pajer och bröd och allehanda pålägg) har en tendens att göra mig riktigt kass i magen smileyså käkade vi “riktig” mat hemma hos TT och TT. Grillad kycklingfilé och potatisgratäng!! Så grundar man för kräftskiva!!

När vi väl kom till kräftskivan kunde vi mumsa på våra lass, och då menar jag verkligen lass!!!!! av kräftor. Som jag skrivit tidigare lyxade vi till det med att beställa havskräftstjärtar och toppade lixom med Svenljungakräftor. När allt stod på bordet trodde jag aldrig att vi skulle få i oss det. Med hjälp av frallor, nåns dillmajonnäs och fru Palms hemlagade aioli så gick allt ner… enkelt!! SÅ in i förgjordat gott!!!!

De hade gjort ett bordsvisehäfte som fick psalmboken att se tunn ut så det blev en del sång och i och med det snaps så klart. Jag drack mitt vanliga lättdruckna hallondricka (lägg frusna hallon i vodka – vänta en vecka eller två, sila= klartsmiley).

Mycket dricka, mycket mat, mycket sång och mycket konverserande blev det. Jag saknade dansen lite….. Men nu är vi hemma. Jag fick lotsa hem “vraket” som ligger och sover redan…. Det var länge sedan han var så bra i gasen… Som tur är verkar det gå bättre att cykla än att gå… När han går ser han mest ut som sketchen – grevinnan och betjänten…

Ska vi slå vad om att när han vaknar imorgon är hans första ord – Anna…. Skjut mig!!? Han blir ju så dålig!! (Fast han talade om för mig hela vägen hem att han måste ha blivit utsatt för nån komplott. Han hade ju inte druckit alls mycketsmiley… )

Nu är det väl dags för mig oxå att gå och lägga mig. Har ju 9 km i benen efter löparrunda idag oxå…. Golf imorgon. Kul!