Nu busar jag lite.. skriva blogg på arbetstid är inte ok.. eller som de coola säger “det är fan inte kosher”…..

Igår gick dagen katastrofalt långsamt och idag har det oxå sniglat sig fram… Om 22 minuter stänger jag denna datorn för två veckor framöver. Det ska bli en välsignelse… Det är inte så att jag inte diggar mitt jobb, men detta låga tempot is killing me!!

Igår gjorde jag trillingnötter från AS tips… Blev inte helt klar men det måste nog vara snudd på det enklaste bland julgodis!!

Jag var oxå mäkta nöjd med mig själv igår när jag slog in den sista julklappen och tänkte mig en skön tisdag eftermiddag… tills jag för några timmar sedan insåg att lilla H har ju haft den otroligt dåliga planeringen (eller det kanske jag ska skylla på hennes föräldrar) att fylla år den 1/1… Vi ska fira henne på annandagen vilket innebär att jag måste fixa födelsedagspresent idag!!

Så på med armbågskydden, stålhättorna och hjälmen och in till stan!! Som tur är finns det gott om tips på hennes önskelista…

Måste hinna med att sola oxå… jag är helt genomskinlig och ser jädrans sliten ut… DET måste väl 30 minuters cancerogen strålning kunna fixa??