såg precis att jag måste ändra min lilla beskrivning av hur och med vem jag bor på startsidan… Nu har jag ju en zlatan oxå…

Igår var jag och Jeppe och tränade på rangen. Det gick riktigt bra till en början och hans omdömen var bara positiva. Jag slog bollarna lite till höger bara… Då skulle det filmas… Det skulle vi aldrig gjort. Det visade sig att min vänstra arm lixom inte var med i matchen från bollträff och framåt… skumt… Och naturligtvis något jag måste fixa och trixa lite med…

Lasses 50-årsfest stod på programmet på kvällen. Jag fick inte till mitt hår, funderade en stund på att raka av alltihop, men fick till slut nöja mig med att en sur Per fick ringa till de som vi skulle träffa klockan fem och säga att vi (dvs fru Jarl) inte var färdiga… Vi blev faktiskt bara typ en kvart sena till förfesten och sedan var det high life hela kvällen. Ca 70 pers på festen och livemusik, som i och för sig kunde varit lite hmmm…. “poppigare”… Jag kan rätt så många låtar, men när jag bläddrade igenom deras pärmar var det en handfull jag kände igen… Fel generation lixom… Men, som sagt, det var fullt ös ändå. Vi kom i säng vid halv fyra och sov gott till tolv, med Zlatan stundvis snusande vid halsen…. Mysigt!!