Igår var det dags för möhippa för Tessan. Med hjälp av hennes chef lurades hon till ett fejkat möte med en kund och där satt vi i konferensrummet… Surprise! Det blev absolut ingen röjar-möhippa, men vi hade attans trevligt. Vi inledde med go-cart. Det var första gången för mig, men absolut inte den sista…. På något vis så förvandlas man till Rally-Kalles dotter och djävulen far i en på högsta nivå…

Blog Image

Fy tusan vad roligt jag hade!! De första varven var jag ju tvungen att kolla läget lite. Var helt säker på att jag skulle välta med den där lille bilen, men det värsta som hände var att jag snurrade ett par varv…. Men som sagt: jag var lite försiktig i början vilket gjorde att jag inte fick pole postition direkt när vi skulle köra final…

Blog Image

Här hade jag fått noggranna instruktioner av Per att starta med både gas och broms nere och sedan bara släppa gasen och flyga förbi… jo, jo… lättare sagt än gjort… Jag blev betydligt modigare på slutet men då var det ju så dags… Ingen av oss hade en chans mot….

Blog Image

Bruden…. den tjejen är det banne mig fart i… om det beror på att hon är mc-tjej eller bara tung i gasfoten vet jag inte men hon varvade mig i alla fall…. Jag slutade på fjärde plats och är hyfsat nöjd med det faktiskt.

Nästa anhalt var hemma hos mig där Mr N och Per stod för drinkblandningen efter en gedigen drinklista. Frozen Strawberry Daiquiri, Frozen Margerita, Caipirina och Irish Coffee är några av läckerheterna som placerades framför dig bara du knäppte med fingrarna… Lovely!!

Någon av tjejerna ville ha en kartong för en lek… Hua! Jag är ju egentligen inte så mycket för att leka… men säger någon tävling…. DÅ blir det en annan sak… Nu skulle vi i alla fall plocka upp en makaron-kartong (tom…) med munnen. Du fick endast ha fötterna i marken…

Blog Image

Alla försökte vi med olika stilar….

Blog Image

Blog Image

Mrs N är inte känd för sin vighet direkt… Allt eftersom man klarade utmaningen klippte vi av några centimeter på kartongen tills vi till slut hade endast en kartongbit plant på marken…. Det blev två vinnare och de är inte med på bild… Say no more…..

Efter middag och ytterligare några drinkar och glas vin på stan var vi nöjda och drog oss hemåt…