Blog Image

Idag var jag både trött och lite “torr i munnen”… Men som tur var så kraschade vårt datasystem så jag kunde inte ringa till några kunder. Jag tog en road-trip istället och besökte dem. Trevligt!

När jag kom hem hade vi fått en familjemedlem till.. Nej, Per hade inte blivit plötsligt havande och förlöst, utan han hade varit på katt-hemmet och hämtat en liten kattunge…. Denne lille killen är super-kaxig, älskar bollar och har stor näsa… Det finns lixom inget annat namn än Zlatan på en sådan….

Jag är ju så klart blixtförälskad, men Gustav och Stizza delar inte min förtjusning ännu… Det är en hel del fräs, morr och tjocka svansar….

Blog Image
Gustav och Zlatan är inte bästisar ännu även om de är lite look-alike…

Blog Image

“Min nya husse och mattes lägenhet är GIGANTISK, så jag har massor att göra… Det är faktiskt ansträngande och därför behöver jag min skönhetssömn…. ofta och länge…. Så det så!”