Midsommarfirandet är över… Tre lediga dagar som snabbt försvann i dels arbete i Boarp med logen och dels i fest och god mat med familj och vänner. Så var det måndag igen…

I torsdags åkte vi inåt landet via Ge-kås… Hur orkar ni? undrar mångasmiley. Som tur är har jag begåvats med en nästan lika shopping-glad man som jag själv, så det behövs varken pistolhot eller ouppfyllbara löften för att få med honom in i affärer. Den snabba turen resulterade i en kylbox som man kan koppla in i bilen och ett gäng geléhallon till shotsen på Sommarfestensmiley.

Färden gick vidare via Svenljunga där vi träffade bror med familj med fullpackad husvagn på väg ner mot Varberg. Lilla H och El Patron hade bilen full med färskpotatis och jordgubbar inför morgondagens firande. Kvällen spenderades i Boarp med mor och far.

Midsommarafton innebar först en massa jobb i logen. Vi fick jättemycket gjort och efter lunch bar det av till Redslared. (Fonetisk skrift: Reschlaredsmiley).

Blog Image

Här rensar vi en snuskig massa jordgubbar dels till att stoppa direkt i munnen och dels till en sagolikt god marängsviss!!

Där var vi 14 pers (+ lilla Hilma) som åt, drack, sjöng, dansade kring granen, förlåt stångensmiley, drack ännu mer, dansade, tittade på fotbollsmiley (nä, inte jag) och umgicks.

Blog Image

Det här ser ju idylliskt ut (speciellt med kepsarna a la lantmännen) men ni skulle sett “Björnen sover”… DET var ingen lek kan jag säga…

Blog Image

Vi hade supertrevligt och kvällen kryddades lite extra av mer eller mindre proffsiga försök till stolp- och kosackdanssmiley

Blog Image

Jag och Per var duktiga nog att CYKLA de 13 kilometrarna hemsmiley… Vi var hemma vid tre och sov som små barn till klockan 12… Det var länge sedan!! Efter frukost och ett konstaterande att åtminstone jag var körbar drog vi upp till Boarp igen. Den här gången via Lager 157… Observera att det bara var Per som handlade… Efter ytterligare lite jobb på logen kraschade Per framför fotbollen och jag snodde pappas “Sjöjungfrun” av Camilla Läckberg. Den höll mina ögon öppna till halv två på natten när det bara inte gick längresmiley

På söndagen kändes det som jag inte fått sova en minut på hela helgen… Konstigt! Vi färdigställde logen så långt vi kunde, och det var jättelångt och jätteskönt!! Inte kunde vi åka hem utan att shoppa lite.. För min del blev det en blus, en kjol och två par skorsmiley… Per var inte långt efter…

Skönt att komma hem igen!! Idag har varit en helt vanlig måndag förutom att jag och alla man pratat med gäspat lite extra…