Idag har jag varit på ett uruselt humör… Inget har varit riktigt bra. Tjurig, sur, kinkig och alla andra ord stämmer på mig idag.

Har i alla fall lyckats med tre kundbesök och en intervju. Däremellan har jag lyckats hålla mig undan från de flesta för att inte smitta av mig…

Nu är snart packningen klar inför midsommarfirande. Det ska verkligen bli jätteskönt att få långhelg igen. Känns att jag behöver semester. Och ärligt talat så märks det på många runt mig oxå. Alla är slitna, trötta och räknar dagarna till flera veckors ledighet. Per och nio personer till som är lyckligt lottade med sommarlov har varit ute på golfbanan idag. Avundsjuk? Jag?!

Sverige mot Ryssland har inte inneburit några glädjetjut ännu… Snarare tvärtom… tycker Isaksson får jobba lite väl mycket för brödfödan idag… Men ett mål i baken borde vi väl klara att vända? eller??