Oops.. nu skriver jag på arbetstid igen…smiley men det är ju snart lunch,..

Möhippan var jättebra. Vi var tio glada tjejer som kidnappade bruden vid ett och mer eller mindre smidigt deltog i ett AfroPower-pass på Nautilus. Mycket trevlig instruktör som till och med fick den mest stela personen att släppa loss och göra ap-rörelser, ank-hopp, kasta spjut samtidigt som ett smärtsamt utfall osv osv. Detta finns bildbevis på…

Snittar och mackor på Villa Karlsberg (tror jag den heter) där bruden fick massage. Där blev 10 glada tjejer lite gladare… bubbel funkar alltid…

De andra tog med bruden på stan (i en kundvagn som de hittade i ett buskage) och jag och Pers kusin drog hem till mig för att förbereda grill (och dricka mer bubbel). Kvällen blev trevlig och för min del slutade den vid två på Bond. Då hade jag fått nog och tänkte lite på min bilkörning dagen efter…

Igår träffade jag El Dano, MF och Nic på Trummenäs GK.. Mer än så vill jag inte berätta egentligen men El Dano står precis bakom mig och vill att jag ska berätta att han vann överlägset…. och ja, jag kom sist… men inte SÅ många slag bakom MF… typ 3 ynka…. Det var roligt i alla fall…

A-hotell i Karlskrona har jag hört en del om av kollegor som bott där, men jag tyckte det var helt ok… Tryckte i mig en kycklingrulle och en halv påse Riesen innan jag somnade som en baby….

Och NU är det lunch…