Asså… jag måste få klaga lite för nu har jag faktiskt inte hört något på mitt vänstra öra på en vecka!!smiley Jag har ju hela tiden trott att det beror på min förkylning, (som under helgen utvecklats till nåt som nog är bihåleinflammation), men eftersom man aldrig vet har jag träffat herr Revaxör… Det kunde ju vara en helt vanlig vaxpropp lixom… Men nope! Fortfarande halvdöv!! Jag är inte van att vara sjuk och blev därför lite skraj när jag träffade en av lilla H.s kompisar i fredags som sa att hon varit förkyld och hostig sedan december… Mardröm!!!smiley Dessutom har jag ju inte kunnat träna på en vecka nu vilket resulterat i min vanliga nackspärr… Är det inte synd om mig, så säg???? Färdigklagat!smiley

I fredags var det full storm när vi åkte från H-stad. Tre mil från S-ljunga fick vi stanna för att träd hade blåst ner över vägen. Som tur är var det en smart kille i en mötande bil som hade motorsågsmiley… Det var väldigt skönt att komma hem till S-ljunga och få mamma-lagad mat. Sillidill hade överrasknings-födelsedags-fest för Sword så efter maten åkte vi dit. Jag körde men det gjorde inte Persmiley……. Vi drog oss hem framåt natten ungefär samtidigt som Sillidill började klippa Lill-pär efter Per hade frågat honom “vad har du egentligen emot att se bra ut?”…. Grejen är att Lill-pär ser förbaskat bra ut om han inte hade envisats med att låta hår och skägg växa ala Robinson Crousesmiley… Så Sillidill tog tag i den saken… och vi åkte hem. Väl hemma gick Per som en flipper-kula mellan dörrkarmarna och väggarna. Det var bara ren tur att han landade på sängen…

På lördagen åkte vi via vapenaffären i Torsbosmiley (för att köpa presentkort till Pers lillebror) till Gällstad for some serious shopping. Jag vet att det låter galet men i Gällstad finns märkes-outlets tillräckligt för att få den största märkes-divan att gå igång.smiley Vagabond, Filippa K, Pepe Jeans, Diesel, Levis, Pour, SOS, Svea, Converse, Friis & Co, Acne, Nude, Lacoste, Henri Lloyd ja, jag kan fortsätta hur långt som helst. Där tillbringade vi ett par timmar under vilka faktiskt Per handlade betydligt mer än jag.

Väl hemma i S-ljunga igen hjälpte jag mamma att laga mat inför kvällen och sedan kom gästerna. Förutom Per var också El Patron ganska svag sedan gårdagensmiley… Lill-pär var inte lika kaxig som vanligt men såg i alla fall betydligt bättre ut i håret. Kvällen var mycket trevlig och Albin gjorde vad han kunde för att hålla oss sysselsatta. Blog Image Här leker lilla H, Per, El Patron och Albin riddare och drakar (och spindel, för de är ju oxå otäcka…)smiley

Vi kollade så klart på Melodifestivalen. Den tänker jag inte ens kommentera för hur i helvete folk röstar förstår jag inte!!smiley

Albin hade fått för sig att han skulle sova hos mig och Per och det kan man så klart inte säga nej till, men med tanke på att en helikopter är blickstilla jämfört med Albin när han sover så blev jag inte ledsen när han slocknade till Melodifestivalen och sedan ville följa med hem till sin säng…smiley

Idag har jag mest sovit och tagit det lugnt.