Är hyfsat trött på att snora kunder i öronen och i ögonen oxå för den delen. I dag var jag i Ä-holm på kundbesök. Jag och produktionschefen kom underfund med att vi bor typ 300 m från varann….

Ingen träning idag hellersmiley… Får väl hoppa över hela denna veckan verkar det som. Skittråkigt!! Soffipropp på jobbet har gått ner as-mycket med viktklubb.se. Duktigt!!smiley Kanske vore något att testa om inte diet ala P hjälper…

Helgen blir i alla fall lugn hemma i S-ljunga. Mams fyller år så vi åker upp redan imorgon och på lör blir det shopping i Gällstad på Pers smiley(!) begäran…

Märker att det nästan är ljust när jag går upp på morgonen. SÅ härligt! Tänk när man kan ställa klockan på halv sex och ge sig ut och gå i dagsljus innan jobbet!smiley Börjar redan se fram emot vår när man kan sitta i lä och sola, hänga på uteserveringarna med vinterjacka på sig, första grillningen smileyosv osv…

Lovely!!!