Min kropp tålde helt klart inte Dublinsmiley! Jag är snorförkyld! Det rinner ur näsa och ögon, och öron nästansmiley,.,.. På mitt sängbord finns toapapper, Esberitox, Rinexin, Fishermans Friends, Strepsils, Alvedon och Echinaforce…. Ja, väl utrustad är jag i alla fall!!

Idag har varit en kul dag på jobbet. Ett högre tempo med “vettiga” saker, som leder någonstans, att göra. Roligt!smiley

Ikväll blir det bara att slappa framför någon hemladdad serie eller film… Det är allt jag orkar…

Börjar så smått att fundera på Sommarfest 2008 som ju ska slås samman med min 35-årsfest. Det kommer förhoppningsvis bli ett party in i hästväg!!smileysmiley … Om ni har missat den fest jag haft de sista fyra åren så kolla in här: http://goto.glocalnet.net/sommarfest (Eller gå via www.annajarl.se). Tyvärr har vi (läs jag, eftersom Per tjatat som tusan på mig) hunnit uppdatera sidan med sista årets foton, men det är på väg. Det tar ett tag att ladda upp alla fotona från föregående år, men jag lovar att det finns en del bra att titta på. Jag började kolla på en gästlista till i år och det kommer bli så jädra bra med gamla Sommarfestare tillsammans med nya spännande vänner. I like!!smiley

På tal om party så planerar vi på regionerna en uppföljare till festen i K-krona för någon vecka sedan. I slutet på mars kollar vi om det kan vara lika roligt eller roligare i H-stad. smileyA-S, Jönsson, T och El Dano är så klart redan tillfrågade. Ska kolla med HK oxå givetvis. Alla är välkomna!smiley