På mitt schema stod shopping på söndagensmiley… Mamma och Ingsan hängde på medan killarna gick bar-hunting… Blev lite förvånade när jag fick ett sms från dem där det stod “är i kyrkan längre fram på vänster sida”smiley… (Jag hade en halvtimma tidigare, till Pers förtvivlan, kommit ut från ett varuhus med bland annat två par nya skor så jag funderade ett ögonblick på om det hade slagit slint riktigt på honom….)

Men inte! De hade hittat världens häftigaste bar/nattklubb/restaurang – The Church….

Blog Image

En gammal kyrka från 1700-talet som är omgjord … En gigantisk bar i mitten och runt om finns bord för ätande. Ni ser kyrkorgeln…

Blog Image

och altarfönstret… As-coolt!! I källaren var det nattklubb… Här hängde vi hela dagen… En guinness här… lite shopping där… en irish här… lite shopping där…smiley

På kvällen åt vi i våra kvarter och var lite avundsjuka på irländarnas traditioner att vistas på pubar och restauranger oavsettt ålder och veckodag. Skön stil!smiley

Idag har Ryan Air tagit oss hem och jag trodde att mina öron skulle sprängassmiley. Har fortfarande lock för båda öronen och ska snart sussa. Dublin var en hur mysig småstads-huvudstad som helst. Det finns massor mer att upptäcka men det tar vi nästa gång…