Alla hjärtans dag!! Per körde en uppskattad klassiker och jag hann knappt vakna innan en ask med super-goda (fast det vet jag inte ännu…) chokladpraliner stod framför näsan… Mums!smiley

Jag har skickat kram-hälsningar eller pratat med de flesta av mina favoriter idag. Mamma, Pappa, Hanna, Stora G, A-S, El Dano, T, Jönsson och ett par tillsmiley…. (De som inte har fått hälsning har jag tänkt på i alla fall. Lovar!)Det är bra att det finns en dag då man ägnar sig åt att skicka kramar till folk…. Synd bara att man inte gör det oftare. Pers föräldrar kikade förbi med en chokladkartong… (Undra varför alla ger mig choklad??smiley)

Ikväll stod en BodyPump på schemat och nu banne mig gör jag alla utfall utan problem. smileyDipsen är heller inga större problem med… Däremot börjar jag få trubbel med benböjen…. Känns som jag skulle kunna lägga på dubbelt så mycket på stången för benens skull, men jag får ont i ryggen. Frågade instruktören efteråt och antingen så har jag för korta vad-muskler (mmm…. smileydet sa osteopat-Per oxå) eller oxå spänner jag inte magen tillräckligt… (skulle inte jag??!!smiley) Nytt försök nästa pass….

Nu är det alldeles för sent. Måste duscha och packa färdigt för imorgon bär det av till Dublin!!smiley