Första dagen med meny ala P… min mage fick ett… hur ska jag uttrycka mig… vansinnesutbrottsmiley… Undra om det berodde på 2 dl lättkesella? Maybe…Ja, ja, jag har lovat honom två månader av mitt liv, så… det är bara att köra på! Om jag blir stor som en höffel så stämmer jag honom!!!smiley

Tränade BodyJam efter grönsakssoppa hos Pers farmor…. Pratade lite med T och ser verkligen fram emot att ta med henne på en BodyPump när jag är där.smiley

A-S är på sin date med kunden idag!! Ska bli attans kul att höra ett sammandrag av kvällen. Kan inte påstå att hon hjulade av glädje direkt, men kunden är trevlig så det blir ingen otrevlig kväll i alla fall. Men jag skulle inte tippa på love….smiley

Från och med idag är jag fast anställd!! Nu blir de inte av med mig…smiley Inte så lätt i alla fall…

Min mamma fyller år och jag, lillebror och pappa har diskuterat lite presenter hit och dit. Pappa har bett Per kolla upp lite saker och jag tog för givet att det inte var till mamma. Så idag när mamma svarade i telefon sa jag “Per har skickat pappa ett mail om …………….” Det blev helt tyst.. “Det vet jag inget om” sa mamma och ungefär då gick det upp för mig att det skulle va en present till mamma…. MIN DUMMA KOSSA!!smileysmileysmiley Nog för att jag har svårt att stänga kak-hålet ibland men jag brukar inte försäga mig på det här viset… ÅNGEST!!smiley