Förutom en bedövande trötthet har dagen varit bra faktiskt! Det börjar hända lite grejer på jobbfronten och personalchefens uppmuntrande tillrop har gjort nytta i den misär jag tyckt jobbet har varit den sista månaden. Men nu ser jag ljuset i tunneln igen…smiley

Ville absolut inte gå till yogan idag. Försökte känna efter om jag hade någon form av krämpa som skulle ursäkta en avbokning, men ickesmiley… När jag väl kom dit var det en befrielse att göra de tortyrpositionerna som instruktören (smiley)gav order om. Titta dit, tänj dit, sträck dit, rotera dit, stående hund, drichti (blicken) dit, spänn framsida lår, slå knut på dig själv, nudda golvet, stretcha dit, gör det ont = gör det igen… Ja, osv osv osv osv…..

Det är ganska coolt vad lite medveten andning kan göra med kroppen. Jag har ju haft lite problem med höfterna så att stretcha dom gör as-ont, men med rätt andning kommer jag längre och längre. Så slipper jag att gå till osteopat-per mera… (Han är i och för sig attans trevlig, men dyr….)

Imorgon kväll ska jag träffa en fd kollega. Han har sagt upp sig på Lernia och ska flytta till Spanien. Nybliven singel (och i tävlingsform för bodybuildingsmiley) har han klasa-vis med flickor i hasorna… Alltid lika kul att höra hans bedrifter!! Ska ta och be honom hjälpa mig med lite bra träningsmat… He knows that stuff…